Impressie

Rust, Ruimte, Natuur

Jij Staat Centraal is gevestigd op een rustige, natuurlijke locatie in Dussen met volop mogelijkheden om te ontspannen, te ontdekken en te ontwikkelen!

Buiten

Zorgboerderij kinderen met autisme
Individuele begeleiding voor kinderen met psychische hulpvraag

Op het terrein zijn een trampoline, zandbak, skelters, paarden, honden, konijnen, bloemen, bomen, een paardenbak, blokhut, boomhut en ga zo maar door.

Speelkamer & keuken

Begeleiding voor kinderen met een verstandelijke handicap
Jeugdhulp in de buitenlucht

Koken & bakken kan in de keuken. De speelkamer is een fijne plek om te spelen met allerlei speelgoed en sensopatisch materiaal.

Beweegruimte

beweegruimte Jij staat centraal

De beweegruimte leent zich bij uitstek om actief te bewegen. Dit is niet alleen leuk en goed voor de motoriek maar ook een goede manier om oplossingen te leren bedenken voor problemen die je tegenkomt!

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Jij Staat Centraal voor een kennismaking

Bij interesse in Jij Staat Centraal kan er contact opgenomen worden met Jolanda Verschoor. Tijdens een telefoongesprek wordt de hulpvraag geïnventariseerd. Als deze passend lijkt wordt er een kennismaking gepland. Tijdens de kennismaking wordt er een rondleiding gegeven en wordt de hulpvraag en wederzijdse verwachtingen verder besproken. Na de kennismaking wordt vastgesteld of begeleiding bij Jij Staat Centraal tot de mogelijkheden behoort.