Begrepen worden, Afgestemde prikkels, Plezier beleven

Voor wie

Begeleiding bij Jij Staat Centraal is er voor kinderen met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis. Te denken aan autisme, ADHD, hechtingsproblematiek of een lichte verstandelijke beperking. 

 

Werkwijze

Op onze natuurlijke locatie in Dussen kunnen kinderen en jongeren genieten van de rust, de natuur en alles wat de dieren en de omgeving hun geeft. Verzorgen van de paarden, wandelen met de hond, voetballen, skelteren, spelen in het bos, houtbewerking, knutselen, sport en spel, koken en bakken en nog veel meer! Afgestemde prikkels, het hoofd leeg maken en tot rust komen. De begeleiding wordt aangeboden op maandag t/m zaterdag na schooltijd voor kinderen die naar school gaan en onder schooltijd voor kinderen die niet of deels naar school gaan. Tijdens schoolvakanties wordt begeleiding geboden op inschrijving. De programma’s zijn duidelijk, voorspelbaar en aansluitend op de ontwikkelingsleeftijd van het kind. De begeleiding wordt geboden door vaste professionele begeleiders die het kind zien en begrijpen!

 

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Jij Staat Centraal voor een kennismaking

Bij interesse in Jij Staat Centraal kan er contact opgenomen worden met Jolanda Verschoor. Tijdens een telefoongesprek wordt de hulpvraag geïnventariseerd. Als deze passend lijkt wordt er een kennismaking gepland. Tijdens de kennismaking wordt er een rondleiding gegeven en wordt de hulpvraag en wederzijdse verwachtingen verder besproken. Na de kennismaking wordt vastgesteld of begeleiding bij Jij Staat Centraal tot de mogelijkheden behoort.